SON DAKİKA



Haber > Magazin > Neslihan Atagül'ün sağlık durumu nasıl?

Neslihan Atagül'ün sağlık durumu nasıl?

29 Ocak 2021 Cuma - 12:23




Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, geçirgen bağırsak sendromu teşhisi sonrası başrolünde yer aldığı diziden ayrılmak zorunda kalan eski rol arkadaşı Neslihan Atagül'ün sağlık durumu hakkında bilgi verdi.





'Sefirin Kızı' dizisine veda eden Uraz Kaygılaroğlu, usta komedyen Cem Yılmaz'ın bir dijital platformda yayınlanacak 'Erşan Kuneri' adlı projesinde yer alacak. Ünlü oyuncu, önceki gün Cem Yılmaz’ın Levent’teki ofisinde komedyenle bir araya geldi. Yaklaşık üç saat süren toplantı sonrası ikili, ofisten birlikte ayrıldı.

'Sefirin Kızı' dizisinden sağlık sorunları yüzünden ayrılan eski partneri Neslihan Atagül’ün evinde dinlendiğini söyleyen Kaygılaroğlu, "Görüştüm, daha iyi. Evinde dinleniyor" dedi.

Uraz Kaygılaroğlu’nun elindeki tablonun Cem Yılmaz’dan hediye olduğu iddia edildi. Oyuncu, menajer Gamze Okutucu ile aşk yaşadığı haberleriyle ilgili de “Yok be abi gözünü seveyim” cevabını verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap