SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ne söz ne nişan evlilik de yalan!

Ne söz ne nişan evlilik de yalan!

30 Mayıs 2016 Pazartesi - 13:43




Aslı Enver ve Murat Boz ilişkisinin haziran ayında evlilikle sonuçlanacağı söyleniyordu.





Geride bıraktığımız akşam Beyaz Show’a katılan Murat Boz, program aracılığıyla sevgilisi Aslı Enver’e aşkını ilan etmiş, Enver de bu ilana karşılık sosyal medya hesabından ‘ben de seni’ yazmıştı.

Haklarında, Haziran ayında evlenecekleri haberleri yapılan Murat Boz ve Aslı Enver evliliği görünen o ki başka yaza kalmış.

YENİKÖY’DE BİRLİKTE YAŞIYORLAR

‘Kardeşim Benim’ filminin setinde sürpriz bir şekilde ilişki yaşamaya başlayan iki ünlü ismin, kısa sürede evlilik kararı aldıkları söylenmişti. Hatta Murat Boz’un geçen mayıs ayında Aslı Enver’i doğum gününde ailesinden isteyeceği konuşulmuştu. Ancak gecede ne bir kız isteme ne de nişan oldu. Yeniköy’de tuttukları evde birlikte yaşamaya başlayan çiftin evlilik fikrini bir süreliğine askıya aldığı iddia edildi. Bu kararın alınmasında en büyük etken ise Aslı Enver olmuş. Birkan Sokullu ile olan 3 yıllık evliliğini geçen yıl ağustos ayında sonlandıran Aslı Enver’in evliliğe şimdilik sıcak bakmadığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap