SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nazlı Sabancı'nın ayakları olay oldu! 'Hande Erçel ile aynı'

Nazlı Sabancı'nın ayakları olay oldu! 'Hande Erçel ile aynı'

14 Mayıs 2023 Pazar - 14:54




Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı (Kayı), Ekim 2021'de Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında nikâh masasına oturmuştu. Şimdilerde ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan çiftten sosyetik güzel, geçtiğimiz gün katıldığı bir davetten karnı burnunda pozlarını paylaştı. Nazlı Sabancı'nın karelerinde en çok dikkat çeken şey ise ayakları oldu. Takipçileri, Nazlı Sabancı'yı; geçtiğimiz ay ayakları gündem olan Hande Erçel ile karşılaştırdı.





Uzun süredir birlikte olan, Aralık 2020'de evlilik yolunda ilk adımı atan Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı, 3 Eylül 2021 tarihinde Çırağan Sarayı’nda gerçekleşecek düğünlerini Nazlı Sabancı’nın üvey babası Kaan Dimili'nin vefatı nedeniyle ertelemişti.

ÇIRAĞAN SARAYI'NDA DÜĞÜN YAPTILAR

Sosyetik güzel ve Sabancı, acı haberden 40 gün sonra sessiz sedasız şekilde Arzu-Ömer Sabancı çiftinin yalısında nikâh masasına oturmuştu. Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı'nın rötarlı düğünü, geçtiğimiz sene Haziran ayında Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşmişti.
 

BEBEK BEKLEDİKLERİNİ DUYURDULAR

Ünlü çiftten geçtiğimiz aylarda ise müjdeli haber gelmişti. Eşiyle poz veren Nazlı Sabancı, Instagram sayfasından yayınladığı kare ile anne-baba olacaklarını duyurmuştu. Sosyetik güzel, paylaşımına nazar boncuğu ve kalp emojileriyle "3" notunu düşmüştü.



"AYAKLARI HANDE İLE AYNI"

İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan sosyetik güzel, son olarak geçtiğimiz gün eşi Hacı Sabancı ile katıldığı bir davetten karelerini yayınladı. Siyah elbisesiyle poz veren Nazlı Sabancı'nın büyüyen karnı dikkatlerden kaçmadı. 5 aylık hamile olan Sabancı'nın gönderisine beğeni yağdı.
 

Ünlü ismin gönderisinde sosyal medya kullanıcılarının diline düşen şey ise ayakları oldu. Sabancı'nın paylaşımına; "Cici ve hoş, yalnız ayaklar...", "Hayranınız olarak söylemek isterim, size kapalı ayakkabılar daha çok yakışıyor" ve "Yalnız Hande (Erçel) ile aynı ayakları, damar mı onlar?" gibi yorumlar yapıldı.

"AYAKKABININ DEVAMIDIR İNŞALLAH"

Hakan Sabancı ile aşk yaşayan oyuncu Hande Erçel'in de geçtiğimiz ay İtalya'dan paylaştığı fotoğraflarda ayakları dikkat çekmişti. Takipçileri, ünlü isme; "Son fotoğrafta ayaklarına dikkat eden kimse yok mu?", "Ayak mı, ayakkabının devamı mı? Devamıdır inşallah" ve "Aşırı zayıflıktan öyle duruyor, korkunç" gibi yorumlar yapmıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap