SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nazar boncuklarıyla uğurlandı!

Nazar boncuklarıyla uğurlandı!

25 Eylül 2023 Pazartesi - 17:15




Müzik dünyasında Kenan Doğulu ve Hakan Altun gibi birçok önemli ismin ilk albümlerini çıkaran ünlü prodüktör ve müzisyen Naci Bayşu (60), sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Tanıştığı insanlara çok sevdiği için nazar boncuğu hediye eden Bayşu'yu dostları, cami avlusunda nazar boncuğu dağıtarak andı.





Uzun süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan ve geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Bayşu Müzik'in kurucularından Naci Bayşu'ya son görevini yerine getirmek için dostları ve yakınları Zincirlikuyu Mezarlığı'nda bir araya geldi.

Cenaze töreninde; Kenan Doğulu, Arif ve Tolga Sağ ve Feridun Düzağaç yer alırken, gözler Bayşu'nun bir dönem birlikte çalıştığı müzik dünyasından ünlü isimleri aradı.

CAMİ AVLUSUNDA NAZAR BONCUKLARI DAĞITILDI

Aynı zamanda Arif Sağ'ın da kayınbiraderi olan Bayşu, çok sevdiği nazar boncuklarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Sağlığındayken tanıştığı insanlara verdiği nazar boncukları bu kez cami avlusundaki sevenleri ve dostlarına dağıtıldı.

ŞEKER HASTALIĞI NEDENİYLE BACAKLARI KESİLDİ!

Şeker hastalığı ve pek çok sağlık sorunları yüzünden bacakları kesildiği öğrenilen ünlü müzik insanına son günlerine kadar baktığını söyleyen sevgilisi Duygu Dal, cenazede ünlü müzik insanının eski eşi Aygül Uyanık ve oğlu Nefes Naci Bayşu ile taziyeleri kabul etti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap