SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mutluluk resmi gösterme gibi bir çabam yok!

Mutluluk resmi gösterme gibi bir çabam yok!

15 Mart 2021 Pazartesi - 10:12




Kısa süreli ayrılığın ardından yeniden bir araya gelen oyuncu Eda Ece ve basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer, barıştıktan sonra ilk kez Nişantaşı'nda görüntülendi. Mutlu olduğunu söyleyen Ece, ilişkisi hakkındaki sorulara, "Şu an hiçbir sorun yok, görüyorsunuz. Kimseye mutluluk resmi gösterme çabam yok" cevabını verdi.





İlişkileri bir dargın bir barışık devam eden oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer önceki gün Nişantaşı’nda objektife yansıdı.

Koronavirüsü yeni atlatan oyuncu sokaktaki kalabalık için, “Çok kalabalık Nişantaşı. Evlerinde sıkıldı herkes tabii. Hava da güzel, onun da etkisi var. Ben Covid oldum, sıramı savdım ama kimsenin yaşamasını istemem. Herkes dikkat etsin kendine. Ben yine maskeyle kendimi korumaya çalışıyorum.” diye konuştu.

Mutlu olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, ilişkisi hakkındaki sorulara, "Sürekli 'Ayrıldım, barıştım, kavga ettim' diye bunları söylemek istemiyorum. Şu an hiçbir sorun yok, görüyorsunuz. Kimseye mutluluk resmi gösterme gibi bir çabam yok" şeklinde yanıt verdi.

Eda Ece, “İlişkinize nazar mı değdi?” sorusuna da şöyle yanıt verdi: "Herhalde çok fazla Instagram paylaşımı yapıp, mikrofonlara konuşmayınca bu konuda haberler otomatik olarak çıkıyor. Niye nazar değsin ki? Herkesin ilişkisi var, öyle düşünmedim. Ben özel hayatımı sürekli açıklamak istemiyorum. Şu an hiçbir problem yok."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap