SON DAKİKA



Haber > Magazin > Müstehcen paylaşımda bulunan Kerimcan Durmaz'a hapis şoku!

Müstehcen paylaşımda bulunan Kerimcan Durmaz'a hapis şoku!

01 Mayıs 2019 Çarşamba - 15:54




Instagram hesabından müstehcen video paylaştığı iddia edilen Kerimcan Durmaz'a tepki gün geçtikçe artıyor. Kerimcan Durmaz için bir suç duyurusu da İstanbul Barosu avukatlarından geldi.





Instagram hesabından müstehcen video paylaştığı iddia edilen Kerimcan Durmaz hakkında bir suç duyurusu da İstanbul Barosu avukatlarından Serdar Öktem tarafından yapıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulunan Avukat Serdar Öktem Türk toplumuna karşı işlenmiş suçların hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğini belirterek savcılığın 'Hayasızca Hakaretlerde Bulunma', 'Müstehcenlik', Cinsel Taciz' ve 'Cinsel İstismar' suçlarından soruşturma başlatarak 4 buçuk yıldan 14 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmasını istedi.

Bursa'da iki avukat daha suç duyurusunda bulundu

Bursa'da avukatlar Merve Saruhan Aydıngöz ile Melih Altıkardeş, Instagram hesabından müstehcen video paylaştığı iddia edilen Kerimcan Durmaz hakkında suç duyurusunda bulundu. Avukatlar, milyonlarca takipçisi bulunan Kerimcan Durmaz'ın 'hayasızca hareketler', 'cinsel taciz' ve tespit edilecek diğer suçlardan cezalandırılmasını istedi.

Babası sahip çıktı

Bu arada skandal paylaşımın ardından gündeme gelen Kerimcan Durmaz'ın babası Vedat Durmaz, oğlunun tepki çeken videosuyla ilgili konuşarak, 'O 24 yaşında bir delikanlı. Ne yaptıysa kendine ait. Olur böyle şeyler. Kötü bir şey yaptığını düşünmüyorum. Bir kaza olmuş, olabilir' yorumunda bulundu.

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap