SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mustafa Ceceli'yi tiye aldı

Mustafa Ceceli'yi tiye aldı

22 Mayıs 2021 Cumartesi - 11:51




Türk pop müziğinin başarılı ismi Sinan Akçıl, eşi Burcu Kıratlı ile yaz sezonunu Bodrum'da açtı. Yeni yaşını dostlarıyla kutlayan Sinan Akçıl, eşi Burcu Kıratlı'nın sır projesini ilk kez açıkladı.





Sinan Akçıl, eşi Burcu Kıratlı ile birikte yaz sezonunu Bodrum sahillerinde açtı. Uzun süren pandemi döneminde beste yapmaya devam eden Sinan Akçıl, yaza bomba gibi girmeye hazır olduğunun sinyalini verdi.

magazinburada.net muhabiri Engincan Dilekli'nin mikrofununa çok özel açıklamalar yapan Sinan Akçıl, yeni yaşından beklentilerini "Genç kızların sevgilisi durumundan orta yaşlıların sevgilisi olmasın bizim durum" değerlendirmesi yaptı.

"BİR KIZ ÇOCUĞUM OLSA BU KADAR SEVİNİRDİM"

Doğum günü için kendisine hediye edilen konsol oyunundan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Sinan Akçıl, "Bir kız çocuğum olsa bu kadar sevinirdim" dedi. Akçıl, "Günlerdir bekliyordum. Eşim çok romantik bir insan, biliyorsunuz drama dizilerinin aranılan ismi Burcu ama sanırım şimdi romantik komedi tarzı bir işle ekranlara geri dönecek. Çok enteresan biri eşim, hem romantik, hem komik, hem dramatik ben çözemedim. Hangi işle ekrana geleceğini en iyi o bilir ben karışmıyorum" şeklinde konuştu.

EŞİNİ KISKANDIĞINI BU SÖZLERLE AÇIK ETTİ: RICKY MARTİN GÖRÜNÜMLÜ KADİR İNANIR'IM!

Sinan Akçıl, eşi Burcu Kıratlı'yı herkesten ve her şeyden kıskandığını da itiraf etti. Akçıl, "Bütün gün odamda kalabilirim yani, bazen seni hiç göstermesem daha iyi diyorum. Giyimine karışıyorum, baya maçoyum. Ricky Martin görünümlü Kadir İnanır gibi düşün" dedi.

"DEMET AKALIN'A ŞARKI YAZDIM"

İstanbul'dan doğum gününü kutlamak için dostlarının geldiğini söyleyen Sinan Akçıl, Demet Akalın için bir beste yaptığını ve ona ilk kez dinleteceğini açıkladı. Akçıl, "Demet'e birazdan yazdığım şarkıyı atacağım. Normalde senin bana hediye göndermen lazım dedim Demet'e. Bakalım dinleteceğim birazdan ama tabi bedava olmayacak" diyerek Akalın'a takıldı.

"TARKAN'IN BİR ŞEY KABUL ETTİĞİNİ GÖRMEDİM"

Yıldız Tilbe'nin attığı pasa karşılık vermeyen Tarkan'a da bir gönderme yapan Sinan Akçıl, "Valla ben Tarkan'ın bir şey kabul ettiğini pek görmedim. Tarkan, neticede Tarkan'dır. Kendisi büyüğümüzdür. Saygı duymak lazım" ifadelerini kullandı.

"MUSTAFA CECELİ YÜZÜNDEN SOYUNMUYORUM"


Geçtiğimiz gün eşi Selin İmer'le deniz kenarında aşka gelen Mustafa Ceceli'yi de diline dolayan Sinan Akçıl, "Ben niye denize geliyorum zannediyorsunuz. Mustafa biraz kontrolsüz görüntüler verdi. Göbeği de yakında eritir, hepimiz pandemiden çıktık. Benim bugün soyunmama sebebim Mustafa Ceceli'dir" ifadelerini kullandı.

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap