SON DAKİKA



Haber > Magazin > Murat Övüç'den Yeşim Salkım'a Özür

Murat Övüç'den Yeşim Salkım'a Özür

06 Ağustos 2020 Perşembe - 11:54




Yeşim Salkım'a küfür etmesinin ardından büyük tepki çeken Murat Övüç, yayınladığı video ile Salkım'dan özür diledi.





Pınar Gültekin cinayetinin ardından eski bir röportajı çıkan Murat Övüç, daha sonrasında Yeşim Salkım ile karşı karşıya geldi.Murat Övüç, Yeşim Salkım'a ettiği küfürün ardından özür diledi.

NE OLMUŞTU

Fenomen isim Murat Övüç, Pınar Gültekin cinayetinin ardından verdiği eski bir röportajla gündeme gelmişti.. Övüç, ortaya çıkan bir videosunda, "Ne olacak bu kadınlar? Şiddete uğradık, tacize uğradık, bizi vurdular. Tutun dilinizi! Kadın her zaman erkeğin bir adım gerisinde olmak zorunda" ifadelerini kullanan sosyal medya fenomeni Murat Övüç'e en sert tepki Yeşim Salkım'dan gelmişti.

YEŞİM SALKIM'DAN TEPKİ GELMİŞTİ...

Salkım, yaptığı açıklamada, "Eğer haddini aşıp da bize kadınlığı öğretmeye kalkarsan seni o takip eden ve arkanda olduğunu zannettiğin kadınlar da kurtaramaz. Sen ve senin gibiler bu ülke de kadının yerini konumlandıracak en son insanlarsınız. Kadın erkeğin bir adım gerisindedir" gibi kullandığın basiretsiz ve çirkin sözlerin yüzünden ve sen ve senin gibi maalesef toplumu yanlış yönlendirenler yüzünden bugün bir genç bir kadın daha varilden ceset torbasına kondu. Haddinizi bilin!'' ifadelerini kullanmıştı

YEŞİM SALKIM'A AÇIK KÜFÜR


Murat Övünç, sahnede şarkı söylemeden önce yaptığı konuşmada, Yeşim Salkım'ın ismini kullanarak açıkça küfür etti. Aynı küfrü art arda kullanan Övünç'e Yeşim Salkım'dan tepki geldi. Övünç, Salkım'a küfrederken orada bulunan dinleyicilerin kahkahalarla gülmesi ise tepkilere neden oldu.

Murat Övünç'ün kendisine küfür ettiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Salkım, "Yorum sizin... 'Nerede mağdur  kadın var, ben yanındayım' diyen bu zavallı sizlere emanet. Ben çok şükür hiç o ağzına aldığı küfürle anılmadım. Şimdi Murat Övünç keşke o ağzından çıkanı duysan. Unutma kontrolsüz güç güç değildir. Bu ülke çok gördü. Senin gibileri yok oldular; yazık sana" dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap