SON DAKİKA



Haber > Magazin > Murat Dalkılıç aşk orucunu bozdu mu?

Murat Dalkılıç aşk orucunu bozdu mu?

20 Kasım 2020 Cuma - 09:50




Hande Erçel ile yollarını ayırdıktan sonra yeni bir aşka yelken açmaya Murat Dalkılıç’ın adı son günlerde Gizem Gültekin adlı bir güzelle anıldı. Ünlü popçu çıkan haberlerden sonra sosyal medya hesabından açıklama yaptı.





Aşklarıyla bir döneme damga vuran Hande Erçel ile Murat Dalkılıç ayrılıklarıyla sevenlerini derinden üzmüştü.

Ayrılık sonrası yeni bir aşka yelken açması beklenen Murat Dalkılıç hakkında flaş bir aşk iddiası ortaya atıldı. Bodrum’da tatil yapan 37 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz akşam dizi izlerken çektiği videoyu Instagram hikayeden paylaştı.
Gizem Gültekin adlı bir güzelin ünlü şarkıcı ile aynı yerden paylaşım yapması Dalkılıç’ın hayranlarının gözünden kaçmazken, ikilinin aşk yaşadığı iddia edildi.

“ARKADAŞIMIN SEVGİLİSİ..”
Dalkılıç ile Gizem Gültekin, farklı saatlerde aynı yerden aynı dizi izlerken kendilerini ifşa ederken, ikilinin bu hareketi gündeme bomba gibi düştü.
Ortaya çıkan aşk haberlerinden sonra Murat Dalkılıç sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak, “Arkadaşımın sevgilisi. Sevgilim, flörtüm ve bir şeyim yok” ifadelerini kullandı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap