SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mülteci taşıyan tekne kuma saplandı

Mülteci taşıyan tekne kuma saplandı

28 Aralık 2015 Pazartesi - 15:24




Muğla’nın Marmaris ilçesinde yasa dışı yollardan Yunan adalarına mülteci taşıdığı iddia edilen 6 metrelik sürat teknesi kuma saplanarak batma tehlikes





Sahil Güvenlik ve Jandarma ekipleri teknede mülteci olabileceği ihtimaline karşı denizden ve karadan arama çalışması başlattı. Edinilen bilgiye göre, Marmaris körfezi Kadırga burnu kıyısında bir sürat teknesinin karaya vurduğunu gören balıkçılar Sahil Güvenlik ve Jandarma ekiplerine haber verdi. Marmaris Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı limanından hareket eden bir bot bölgeye sevk edildi. Olay yerine ulaşan Sahil Güvenlik ekipleri 6 metrelik sürat teknesinin motorunun kuma saplanması sonucu yan yatarak su aldığını belirledi. Mülteci taşıdığı tahmin edilen teknede sığınmacı olabileceği ihtimaline karşı denizden Sahil Güvenlik botu karadan ise jandarma ekipleri arama kurtarma çalışması başlattı. Jandarma kıyıda mültecileri ait olduğu tahmin edilen çok sayıda can yeleği ve bebek bezi buldu. Sığınmacıların başka bir tekne ile yollarına devam ettiği yada karadan kaçtığı ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap