SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mısır tarlasını biçerdöverle soydular!

Mısır tarlasını biçerdöverle soydular!

03 Ekim 2016 Pazartesi - 17:51




Tokat'ta kiraladığı araziye mısır eken çiftçi daha sonra kontrol etmeye geldiğinde mısırlarının biçerdöverle biçilip çalındığını gördü.





Tokat’ın Pazar İlçesinde 36 yaşındaki İsa Demirel, 25 dönümlük arazisinde ekili olan mısırların kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındığını söyledi. Demirel, yaklaşık 6 yıldır kiralayıp mısır ektiği 25 dönüm araziyi kontrole gittiğinde büyük bir şok yaşadı. Demirel, mısır tarlasına gittiğinde tarlanın orta kısmının biçildiğini gördü. Yaklaşık 15 dönüm alanın biçerdöver ile biçildiğini gören Demirel, birileri tarafından tarlasının biçildiğini belirterek polis ve jandarmaya şikayetçi oldu.

BİÇERDÖVERLE BİÇİP GİTMİŞLER

Mısır tarlasına giden Demirel, "Geldiğimde mısır tarlamın biçildiğini gördüm. Yan komşularımla görüştüm. 'Bir kamyon ile biçerdöver buraya geldi' dediler. Komşularım bizim tarafından biçildiğini zannetmişler. Daha sonra polise şikayetçi olduk. En az 15 dönümlük alanı biçmişler. Memleketimizde ilk defa böyle bir şey oluyor" dedi.

Şikayet üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap