SON DAKİKA



Haber > Magazin > Miray Daner ile Kubilay Aka barıştı mı?

Miray Daner ile Kubilay Aka barıştı mı?

08 Ocak 2020 Çarşamba - 13:42




Miray Daner ile Kubilay Aka ayrılığa daha fazla dayanamadı. İkili barıştı.





Kubilay Aka ile Miray Daner, 2.5 yıllık ilişkilerini Ağustos 2019'da bitirmiş, çiftin ayrılık nedeni olarak oyuncu Hilal Altınbilek gösterilmişti. Kubilay Aka ihanet söylentilerini "Hilal ile menajerimiz aynı, iddialar doğru değil" diyerek yalanlamıştı.

Kanal D'de yayınlanan magazin programı '2. Sayfa'nın özel haberine göre, Kubilay Aka, Miray Daner'i barışma konusunda ikna etti. İki aydır gözlerden uzak ilişkilerini yaşayan çift, kısa bir süre önce aynı evi paylaşmaya başladı. Kubilay, Zekeriyaköy'de aylık kira bedeli 11 bin lira olan iki katlı villa tuttu. Lüks villanın alt katına da müzik ve ışık tesisatı döşeterek discoya çevirdi. Çift, dışarı çıkmak yerine dostlarını da eve davet ederek partiler veriyor.

MENAJER İLE YOLLAR AYRILDI

Barışmanın ardından Kubilay Aka'nın kendisini keşfeden menajeri Ufuk Ergin ile yollarını ayırdığı öğrenildi. Ayrılık, Kubilay Aka’nın Instagram’da menajerini takipten çıkmasıyla gün yüzüne çıktı. Bu ayrılıkta Miray Daner'in etkili olduğu konuşuluyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap