SON DAKİKA



Haber > Magazin > Miranda Kerr dördüncü kez anne oldu!

Miranda Kerr dördüncü kez anne oldu!

28 Şubat 2024 Çarşamba - 14:04




İç çamaşırı ve kozmetik markası Victoria's Secret modellerinden Miranda Kerr, dördüncü kez anne olduğunu duyurdu. Müjdeli haberi sosyal medyadan duyuran ünlü isim, minik oğlunun adını da açıkladı.





Eski Victoria's Secret meleği Miranda Kerr, 2010 yılında İngiliz Oyuncu Orlando Bloom (47) ile dünyaevine girmişti. 2013'te yollarını ayıran çiftin, Flynn Christopher Blanchard Copeland adını verdikleri bir oğlu olmuştu.

Kerr, 2017'de ise iş insanı Evan Spiegel (33) ile nikah masasına oturmuştu. İkilinin, Hart ve Myles isimlerini verdikleri iki oğlu dünyaya gelmişti.

"KOCAM BENİ İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR"

Geçtiğimiz yaz Vogue Australia'ya konuşan emekli model, daha fazla çocuk sahibi olmaya açık olduğunu paylaşmıştı. Kerr, kendisinin ve eşi Spiegel'in ailelerine yeni bir üye getirip getirmeyecekleri sorulduğunda, "Kocam beni bunun için ikna etmeye çalışıyor" cevabını vermişti.

Miranda, eylül ayında ise Evan ile evliliğinden üçüncü bebeklerini beklediğini açıklamıştı. Bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğunu belirten ünlü isim, "Dördüncü bebeği duyurmaktan dolayı çok heyecanlıyım" mesajını yazmıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap