SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mini şortu ile yürekleri hoplattı

Mini şortu ile yürekleri hoplattı

28 Ocak 2021 Perşembe - 11:51




Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabından mini şortlu triko takımıyla çekildiği karesini paylaştı. Güzel oyuncu paylaşımına “Haberim yokmuş gibi çek kanka” notunu düştü.





Oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Özellikle Cem Yılmaz’dan ayrıldıktan sonra yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen güzel oyuncu, son paylaşımıyla dikkatleri yine üzerine çekti.

Mini şortlu triko takımıyla çekildiği karesini paylaşan Serenay Sarıkaya paylaşımına “Haberim yokmuş gibi çek kanka” notunu düştü.

Kısa sürede sosyal medyada gündeme oturan fotoğrafa Ezgi Mola, Merve Dizdar, Sibel Can, Burcu Esmersoy ve Ceylan Ertem gibi ünlü isimler de yorum yaptı.

YASEMİN ÖZİLHAN İLE PİŞTİ OLDU
Öte yandan Serenay Sarıkaya’nın poz verdiği mini şortlu triko takımıyla daha önce Yasemin Özilhan da poz vermişti. Sarıkaya’nın Yasemin Özilhan ile pişti olması sosyal medyada “En çok kime yakışmış?” sorularına neden oldu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap