SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mini elbisesiyle göz kamaştırdı

Mini elbisesiyle göz kamaştırdı

12 Mayıs 2022 Perşembe - 17:12




Sen Çal Kapımı isimli dizinin final yapmasıyla birlikte uzun süredir aşk yaşadığı rol arkadaşı Kerem Bürsin ile yollarını ayıran Hande Erçel, bir süredir Hadise’nin eski sevgilisi oyuncu Kaan Yıldırım ile bir süredir birliktelik yaşıyordu. Gözlerden uzak aşk yaşayan ikiliden Hande Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Hande Erçel, son olarak beyaz mini elbisesiyle takipçilerinin karşısına çıktı.





Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra magazin gündemini Kaan Yıldırım'la yaşadığı aşkla meşgul eden Hande Erçel, Instagram pozlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.
Uzun bir süre Kaan Yıldırım'la yaşadığı aşkı itiraf etmeyen fakat geçtiğimiz günlerde magazin muhabirlerine ilişkisini açıklayan Hande Erçel'e aşk yaradı.
Beyaz dekolteli mini elbisesiyle yeni paylaşımlar yapan Hande Erçel, güzelliğiyle göz kamaştırdı.
Özel hayatı ile magazin gündeminden düşmeyen Erçel, Kerem Bürsin ile ayrılmasından kısa bir süre sonra Halka dizisinde birlikte rol almış olduğu Kaan Yıldırım'a gönlünü kaptırdı.
Muhabirlerin "Kaan Yıldırım ile nasıl gidiyor?" sorusuna Hande Erçel, "Teşekkür ederim, her şey çok yolunda. İş konuşmak için buradayız. Özel konuları sonra konuşuruz, çok teşekkür ederim" şeklinde yanıt vererek ilişkisini saklamadığını açıkça belirtti.



Sosyal medya hesabı Instagram'da en çok takipçiye sahip kadın Türk oyuncu olan Hande Erçel'in paylaşımlarına milyonlarca beğeni yağıyor.
Birçok seveni bulunan güzel oyuncu son paylaşımlarıyla herkesi adeta büyüledi. Hande Erçel'in beyaz dekolteli mini elbisesiyle yaptığı paylaşımlara binlerce beğeni ve yorum geldi.
İşte Hande Erçel'in Instagram sayfasından paylaştığı mini elbiseli karesi...
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap