SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mine Tugay'ın sebebi bambaşkaymış

Mine Tugay'ın sebebi bambaşkaymış

12 Ağustos 2022 Cuma - 17:54




Mine Tugay Medcezir dizisinde iş insanı Ender Kaya Serez karakterini oynamıştı. İki sezon süren dizinin ilk sezonunun finalinde karakterinin ölümü ile projeye veda eden Mine Tugay, diziyi de karakterini de sevdiğini her defasında dile getiriyor.





Mine Tugay, 2013 - 2015 yıllarında yayınlanan Medcezir dizisinde iş insanı Ender Kaya Serez rolünü oynamıştı. Dizide; Barış Falay ile partner olan ve hikaye gereği Çağatay Ulusoy'un oynadığı karaktere ev sahipliği, manevi anne - babalık yapan Mine Tugay, dizinin ilk sezonunda yer almış ancak yaşanan bazı anlaşmazlıklar sebebi ile projeden ölerek ayrılan Mine Tugay, ikinci sezonda yer almamıştı.

MİNE TUGAY'DAN MEDCEZİR PAYLAŞIMI

Sosyal medya hesabından Medcezir dizisinin üçüncü bölümünde yer alan panayır sahnesinden bir fotoğraf karesini sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu paylaşımına, "Aslında bu yoktu, içimden geldi" notunu da düştü.

Fotoğraf kısa sürede 100 binin üzerinde beğeni aldı. 

İşte Mine Tugay'ın o paylaşımı!

Mine Tugay'ın Medcezir'den ayrılma sebebi bambaşkaymış

MİNE TUGAY MEDCEZİR'DEN NEDEN AYRILDI?

Mine Tugay'ın o dönemlerde diziden neden ayrıldığı merak konusu olmuştu. Ünlü oyuncunun projeden ayrılma sebebi olarak; kız kardeşi karakteri olan Sedef'in sahnelerinin kendi karakterine kıyasla artış göstermesi ve bu durum nedeniyle aynı zamanda Sedef karakterini oynayan Defne Kayalar'ın o dönem sevgilisi olan yönetmen Ali Bilgin ile sorunlar yaşaması iddiası gösterilmişti.


Mine Tugay diziden bu soruna rağmen kendi isteğiyle ayrılmadığını, çıkarıldığını söylemişti. Ünlü oyuncu projeden ayrılacağını, sezon finali yemeğinde öğrendiğini açıklamıştı.

Mine Tugay'ın Medcezir'den ayrılma sebebi bambaşkaymış

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap