SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mine Koşan'dan kötü haber!

Mine Koşan'dan kötü haber!

02 Aralık 2021 Perşembe - 11:37




Şarkıcı Mine Koşan hayranlarını korkuttu. Bir süredir hasta olduğunu söyleyen 62 yaşındaki sanatçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Covid-19 PCR testinin negatif çıktığını belirterek, zatürre başlangıcı teşhisi konulduğunu açıkladı.





4 Aralık tarihinde müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan Mine Koşan, hastalığı yüzünden konseri ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu.

Koşan, "2-3 gündür yaşadığım şiddetli baş ağrısı, nefes darlığı nedeniyle doktoruma başvurdum. Çok şükür PCR testim negatif çıktı. Zatürre başlangıcı teşhisi konuldu. Evde tedavim devam ediyor ve dinleniyorum. 4 Aralık Cumartesi, Küba Dragos programımı doktorumun da izin vermemesi ve biraz daha dinlenmem gerektiği dolayısıyla siz kıymetli gönül dostlarımdan özür dileyerek ertelemek mecburiyetinde kaldım. Sağlık her şeyden mühim. Affınıza sığınıyorum. Tespit edilen yeni tarihte görüşmek dileğiyle. ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı Mine Koşandan kötü haber

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap