SON DAKİKA



Haber > Magazin > Milletvekili adayı bulunamadı

Milletvekili adayı bulunamadı

03 Haziran 2015 Çarşamba - 17:55




Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, 4 gündür haber alınamayan bağımsız milletvekili adayından henüz haber alınamadığını ifade etti.





Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük, Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerle ilgili il ve ilçe genelinde alınan tedbirlere ilişkin açıklama yaptı. Şanlıurfa'da 934 bin 894 seçmen 3 bin 702 sandıkta oy kullanacağını belirten Vali Küçük, "Seçimlerde 4 bin 500 polis ile 3 bin civarında jandarmamızla bütün noktalarda tedbirlerimizi aldık. Biz seçimin güvenliğini sağlamakla mesulüz ama seçim yargı gözetimi ve denetiminde yapılıyor. Yargının istekleri ve arzuları ne ise biz onu yerine getiriyoruz. Seçimin esas yürütücüsü yargıdır. Sandık güvenliği, sandık düzen ve intizamı bir ülkenin en önemli konusudur. Şanlıurfa ve bütün Türkiye'de olduğu gibi her türlü tedbir alınmıştır" dedi.

Şanlıurfa'dan bağımsız milletvekili adayı olan İbrahim Halil Göğüş'ten 4 gündür haber alınmadığını bu konu üzerinde güvenlik güçlerinin arama çalışmasının sürdüğünü de ifade eden Küçük şöyle konuştu:

"Ben o hadiseye çok üzüldüm. Bu beyefendi Şanlıurfalı değil ve Şanlıurfa'da hiç yaşamamış. Adıyaman Besni nüfusuna kayıtlı ve ailesi İzmir'de eşi ise Japonya'da yaşıyor. Bizim aldığımız bilgi budur. Birileri buna Şanlıurfa'ya gel milletvekili adayı ol demiş. Kaybolduğu gün ile ilgili kimler varsa takip ediyoruz. Soruşturma devam ediyor. Gözaltılar da var ama şu ana kadar sonuç alamadık. Nerededir nedir bilemedik. Enteresan burada hiçbir bağı yok. Ailesiyle görüşmelerimiz devam ediyor. Kişinin psikolojik durumunu da öğrenmek için ailesiyle de görüşüyoruz ama şu ana kadar sonuç alamadık. Onunla beraber olanların sorguları devam ediyor. Şimdiye kadar yurt dışına çıkışı görünmüyor. Çalışmalarımız devam ediyor. Olay siyasi değildir. Bağımsız aday ama burada hiçbir akrabalık ne arkadaşlık ne de iş konusunda hiçbir ilişkisi yoktur."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap