SON DAKİKA



Haber > Magazin > Miley Cyrus UFO gördü!

Miley Cyrus UFO gördü!

22 Ekim 2020 Perşembe - 12:07




Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Miley Cyrus, birkaç yıl önce kendisinin ve bir arkadaşının UFO'ya benzeyen bir cisim tarafından kovalandığını söyledi. Cyrus, uzaylıların geri dönebilme ihtimalinden korktuğu için günlerce gökyüzüne bakamadığını açıkladı.





Yaptığı skandallarla gündemden düşmeyen  Amerikalı şarkıcı Miley Cyrus, şimdi de ilginç bir iddiayla bütün dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şarkıcı, birkaç yıl önce, kendisinin ve bir arkadaşının UFO'ya benzeyen bir cisim tarafından kovalandığını iddia etti.


Dünyaca ünlü şarkıcı Miley Cyrus, Interview dergisi için Rick Owens'a verdiği röportajda ilginç bir açıklamada bulundu.

UYUŞTURUCU MADDE KULLANDILAR

27 yaşındaki şarkıcı, verdiği röportajda kendisinin ve yanındaki arkadaşının UFO'ya benzeyen bir cisim tarafından kovalandığını öne sürdü. Bunun yanı sıra; o gün, karavanda yaşayan bir adamdan uyuşturucu alıp içtiklerini de söyledi.


BAŞKALARI DA UFO GÖRDÜ

Miley Cyrus, gördüğü UFO'nun, sarı renkte parlayan ve uçan bir kar küreğine benzediğini söyledi. Ünlü yıldız, UFO'yu gördüğü için araçlarını durdurup bakan başkalarının da olduğunu, bu yüzden de yaşadıklarının gerçek olduğuna inandığını da vurguladı. Cyrus ayrıca, bu deneyimin son derece şok edici olduğunu ve uzaylıların geri dönebileceğinden korktuğu için günlerce gökyüzüne bakamadığını da söyledi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap