SON DAKİKA



Haber > Magazin > Meteoroloji'en uyarı var!

Meteoroloji'en uyarı var!

14 Nisan 2016 Perşembe - 17:15




Son günlerde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklarda düşüş ve sağanak yağışlar bekleniyor.





Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusu, Bingöl çevreleri ile Şanlıurfa’nın doğu ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde Marmara’nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz ile Sivas, Eskişehir ve Çankırı çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Hava sıcaklığı kuzey, iç ve batı bölgelerde 2 – 6 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar; genellikle kuzey, Türkiye’nin kuzeybatı kesimleri ile zamanla Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli esecek.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölge genelinin parçalı bulutlu geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölge geneli parçalı bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölge geneli parçalı bulutlu geçecek.


İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölge geneli parçalı bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölge geneli parçalı yer yer çok bulutlu geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, Doğu Karadeniz ile zamanla bölge geneli parçalı yer yer çok bulutlu geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, doğusu ile zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Bingöl çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra bölgenin doğusu ile Şanlıurfa’nın doğu ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.


BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

ANKARA: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu. (20)

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus bekleniyor. (23)

İZMİR: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu.(27)

ADANA: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu. (24)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu. (24)


SAMSUN: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. (18)

ERZURUM: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra yerel olmak üzere sağanak yağışlı. (12)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(21)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap