SON DAKİKA



Haber > Magazin > Meteoroloji'den önemli uyarı!

Meteoroloji'den önemli uyarı!

06 Ekim 2015 Salı - 12:54




Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ve 2 bölge için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.





Meteoroloji'den uyarı... Meteroroloji'den yapılan açıklamada, "İstanbul radarından alınan son görüntüler ve yapılan değerlendirmelere göre, Anadolu Yakası, İstanbul Boğazı ile Adalar çevresinde önümüzdeki 3 saat süresince aralıklarla devam edecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerle olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi. Açıklamada kuvvetli yağışın saat 12.00'ye kadar süreceği kaydedildi.

Meteoroloji'den iki bölge için yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Isparta, Burdur, Afyonkarahisar ve Konya'da yerel olarak sağanak yağış uyarısı yaparken, Orta ve Doğu Karadeniz'de yarın kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Isparta çevreleri, Burdur ve Afyonkarahisar'ın doğu kesimleri ile Konya'nın kuzey ve batı kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olmasının beklendiği kaydedildi. Öte yandan yarın Orta ve Doğu Karadeniz'de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; kıyı kesimlerde (Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin) çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olacağı tahmin, yapıldı. Yetkililer, yaşanabilecek ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı uyarıldı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap