SON DAKİKA



Haber > Magazin > Meteoroloji’den kritik uyarı

Meteoroloji’den kritik uyarı

15 Mayıs 2016 Pazar - 10:57




Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.





Balıkesir, Bursa, Bilecik ve Sakarya çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Muğla'nın iç kesimleri, Denizli çevreleri, Çankırı çevreleri ve Ankara'nın kuzey kesimlerinde gece saatlerinden itibaren, Sinop, Samsun, Amasya ve Çorum çevreleri ile Kastamonu'nun doğu kesimleri ve Tokat'ın batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Karadeniz illerinden Artvin'de sağanak yağış bekleniyor.

Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı (lodos) yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 Km/sa) esmesi bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap