SON DAKİKA



Haber > Magazin > Meteoroloji uyardı

Meteoroloji uyardı

13 Ekim 2016 Perşembe - 13:35




Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son verilere göre cuma ve cumartesi günü bazı illerde kuvvetli yağış bekleniyor.





Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, önümüzdeki üç gün boyunca yurt genelinde aralıklı yağışlar görülecek. Yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde hava sıcaklıkların 4 ila 8 derece azalması bekleniyor.

Bugün Marmara'nın doğusu, Kuzey ve Kıyı Ege, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri, Uşak çevreleri ile Antalya'nın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İstanbul'da bugün aralıklı sağanak yağış görülebilir. Cuma ve cumartesi ise yağış beklenmiyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Yarın Akdeniz'de rüzgar batı ve güneybatı yönlerinden 5 ila 7 kuvvetinde esecek. Öğle saatlerinden sonra batı Akdeniz, akşam saatlerinde ise doğu Akdeniz'de rüzgar hızını artıracak.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI


Cuma günü yağışların kuzey ve doğu kesimlerde etkili olması bekleniyor. Özellikle Batı Karadeniz, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri ve Doğu Anadolu'nun doğusu Bitlis çevrelerinde sağanak yağış geçişleri olacak.

Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde yağışların kuvvetli yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Yağış nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, heyelan vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

5 İLE CUMARTESİ GÜNÜ İÇİN UYARI

Cumartesi günü yağışların doğu kesimlere kaydığı görülüyor. İç güney ve batı kesimlerde az bulutlu ve açık bir hava hakim. Sinop, Samsun, Artvin, kıyı bandı ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda Siirt çevrelerinde sağanak yağış geçişleri olacak. Cumartesi günü de özellikle Trabzon, Rize, Artvin çevrelerinde yağışlar kuvvetli olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap