SON DAKİKA



Haber > Magazin > Meteoroloji uyardı yağmur geliyor

Meteoroloji uyardı yağmur geliyor

28 Kasım 2015 Cumartesi - 10:28




Meteoroloji, İzmir, Manisa, Aydın çevreleri ile Antalya ve Muğla için kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak uyarısında bulundu.





Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, kuvvetli yağışların öğle saatlerine kadar süreceği tahmin ediliyor.Yağışların Manisa merkezi, Saruhanlı, Gölmarmara, Turgutlu ve Ahmetli ilçelerinde, Aydın merkezi ve Kuşadası, Didim, Germencik, İncirliova, Söke, Koçarlı ve Karpuzlu ilçeleri ile İzmir merkezi ve Buca, Bornova, Bayraklı, Kemalpaşa, Torbalı ve Selçuk ilçelerinde etkili olması bekleniyor.Yağışların kısa süreli fırtınayla gök gürültülü sağanak şeklinde devam edeceği öngörülüyor.Sel, su baskını ve taşkın riskine karşı tedbirli olunması istendi.Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre de, bölgede hava parçalı bulutlu, aralıklı sağanak ve gök görültülü sağanak yağışlı geçecek.Yağışların öğle öncesinde Muğla genelinde, öğleden sonra da Antalya'nın doğu ilçelerinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.Rüzgar, güney yönlerden orta, Muğla civarında kuvvetli esecek. Denizlerde rüzgar, güney yönlerden 3 ila 5, öğleden sonra 6-7 kuvvetinde esecek.Dalga yüksekliği öğleden sonra 3 ila 4 metreye kadar ulaşabilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap