SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mesut Yar, paylaşımıyla birçok mesaj verdi!

Mesut Yar, paylaşımıyla birçok mesaj verdi!

08 Temmuz 2016 Cuma - 10:53




Mesut yar, kısa süre önce yaptığı paylaşımıyla sosyal medya üzerinde popülerliğini gösteren kullanıcıları eleştirdi, iddialı konuştu.





Çarşamba gecesi Kanal D ekranlarında yayınlanan Burada Laf Çok programıyla herkesin hayatında ayrı bir yere sahip olan Mesut Yar, sosyal medya hesapları üzerinden mesaj vermeye devam ediyor.

Bu kez kısa süre önce açıklamasında yer verdiği, sosyal medya üzerinde birçok beğeni alan ve çok sayıda takipçiye sahip olan kullanıcılar hakkında yaptığı 'Bot Zenginleri' yakıştırmasıyla oldukça dikkat çekti.

"OTU BOTU DEĞİL, DEĞERLİYİ BULACAKSINIZ BU SAYFADA"

Paylaşımına eklediği "Çok güzel çirkinleştirebilirim kendimi ama asla çirkinleşmem insanlara. Beğeni kasmak gibi takıntılarım yoktur. Kulaktan kulağa gelen takipçilerimle mutluyum şükür Allah'a. 500 bin takipçisi olup, 25 bin like alan ama kendisiyle iki yorumlaşma yapılmayan bot zenginlerinden olacağıma fukara sofrasında taçlanan anların kalabalığına yürekten talim ederim. Otu botu değil, değerliyi bulacaksınız bu sayfada hep. Edepli bir sokak adamının irfanlı dostlarıyla dertleşmesini. Sevgiyi ve sevgiye benzeyen her şeyi! Az kalalım, azmayalım. Mutlu akşamlar dostlar. İşiniz rast gitsin.." açıklamasıyla hem eleştiren hem de iddialı konuşan Yar, takipçilerinden birçok yorum aldı.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap