SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mesele erkek olmak değil, mesele beyefendi olmak!

Mesele erkek olmak değil, mesele beyefendi olmak!

11 Aralık 2023 Pazartesi - 10:37




Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Harper’s Bazaar’ın dünyada her yıl düzenlediği Women Of The Year Awards’ ödülleri kapsamında ‘Man of The Year’ ödülünü aldı. Törene eşi Sinem Kobal ile katılan ünlü isim, konuşmasında kadınlara saygılı davranılması gerektiğinin altını çizdi. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü çift, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.





Harper’s Bazaar’ın dünyada her yıl düzenlediği Women Of The Year Awards’ (Yılın Kadınları Ödülleri) bu yıl ilk defa Türkiye'de düzenlendi. Dünyada film, televizyon, sanat ve kültür dünyasından başarılı kadınların ödüllendirildiği organizasyonun İstanbul ayağı, Karaköy’deki bir otelde gerçekleşti.

Kenan İmirzalıoğlu, ‘Man of The Year’ ödülünü almaya eşi Sinem Kobal ile geldi. Geçtiğimiz haftalarda eşi Kobal’a ihanet ettiği haberleri ile gündeme gelen İmirzalıoğlu, el ele geldiği salonda objektiflere mutluluk poz verdi. Kobal’ın, basın mensuplarının soruları karşısında bir ara terleyen eşinin terlerini sildiği ise gözlerden kaçmadı.

"ANADOLU YÜREKLİ BİR KADININ ELİNDE BÜYÜDÜM"

Kadınlara her zaman saygılı olmak gerektiğini ifade edip, kadın haklarında çok hassas olduğunun altını çizen oyuncu şu ifadeleri kullandı:

'Man of The Year' ödülünü alacağım. Yani bu ödülün sahibi olarak, bu ödüle layık görülmüş biri olarak, kadınlarımıza her zaman saygılı, nezaketli özenle davranmalıyız. Bildiğiniz gibi zarif bir hanımefendi ile evliyim, Anadolu yürekli çok güçlü bir kadının elinde büyüdüm, ablamla beraber iki tane de kız çocuğum var. Bu konuda o yüzden çok hassasım. Mesele erkek olmak değil, mesele beyefendi olmak.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap