SON DAKİKA



Haber > Magazin > Merve Oflaz o soruya ilk kez yanıt verdi

Merve Oflaz o soruya ilk kez yanıt verdi

14 Şubat 2021 Pazar - 10:33




Kanal D'nin efsane dizisi Arka Sokaklar'da Bahar karakterini canlandıran eski Survivor yarışmacısı Merve Oflaz aşkıyla birlikte görüntülendi.





Uzun süredir yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar'ın sevilen oyuncusu Merve Oflaz geçtiğimiz ay aracına yapılan saldırıyla neye uğradığını şaşırmıştı. Oflaz aracının cam tavanında kırıklar ve bazı bölümlerinde darbe izleri görünce soluğu karakolda almıştı. Polis merkezine giden Oflaz, olayla ilgili hemen şikayetçi olan Oflaz, şüphelendiği birinin de olmadığı ifadesini vermişti. Olayla ilgili emniyet güçleri soruşturma başlatmıştı. Oflaz bu sefer gündeme aşk hayatıyla geldi.Geçtiğimiz aylarda Merve Oflaz Burcu Esmersoy’dan ayrılan Allan Hakko ile yeni bir ilişkiye başladığı iddialarını sert bir dille yalanlamıştı.

Haberi yalanlayan Oflaz, "Allen benim yıllardır arkadaşım. Beraber paylaşım yaptığım da oluyor, ayıp ettiler. Zira benim beş yıldır süren bir ilişkim var" demişti.

Merve Oflaz, Allan Hakko ile yakın bir arkadaşlarının Bebek'te bir otelde düzenlenen doğum gününde karşılaştıklarını sözlerine eklemişti.Merve Oflaz, önceki akşam sevgilisi Allan Hakko’yla birlikte Bebek’te görüntülendi.Aracına bineceği sırada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Merve Oflaz, "Karantina sürecine ayak uydurmaya çalışıyoruz. Bir yandan da set devam ediyor" şeklinde konuştu.Kendisini tanıyan çiçek satıcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan ünlü oyuncu, sevgilisiyle kayak tatili hatırlatılınca, "Çok güzel geçti. Vakit buldukça gidiyoruz, setten arta kalan zamanlarda. Yine kar yağsın da gidelim diye bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bir dönem Allan Hakko'yla ayrıldıkları yönünde çıkan haberlere Oflaz, "Yok, hiçbir zaman ayrılmadık. Gayet mutluyuz gördüğünüz gibi. Ayrıldığımız iddialarını şu an sizden duydum" dedi.
Ailelerin tanıştığını belirten 32 yaşındaki oyuncu, "Her şey güzel gidiyor" açıklamasını yaptı. 
Oflaz, "Evlenme teklifi geldi mi?" sorusuna ise "Bir teklif falan yok. Mutlu güzel giden bir ilişkimiz var. Her şey yolunda. İlla ki bir teklif almam gerekmiyor yani" yanıtını verdi.
Çiçekçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan çift, bir de yoldan geçen bir tanıdıkları araçtan araca seslenince, kendilerini gülmekten alıkoyamadılar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap