SON DAKİKA



Haber > Magazin > Merve Boluğur'un skandal mesajları ifşa oldu

Merve Boluğur'un skandal mesajları ifşa oldu

30 Mart 2021 Salı - 10:21




Merve Boluğur'un kafe işletmecisi Meriç Kırdan ile aşk pozlarının dumanı üzerindeyken genç oyuncu hakkında skandal bir iddia ortaya atıldı. Boluğur'un 'bedava' tatil için ismini kullanmaya çalıştığı ancak karşılık bulamadığı öğrenildi.





Ünlü oyuncu Merve Boluğur'un sosyal medya kitlesini kullanarak 'bedava' tatil için girişim yaptığı ancak beklediği ilgiyi göremediği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz aylarda Maldivler'de tatil yapan Serenay Sarıkaya'nın ardından bedava tatil yapmak için otellere mesaj attıığı iddia edilen Merve Boluğur'un işletmecilere yaka silktirdiği öğrenildi.

Son olarak Kuzey Güney dizisinde oynadıktan sonra televizyonda bir projede iş alamayan Merve Boluğur'un ekonomik darboğaza girdiği ismini kullanarak PR çalışması yaptığı iddia edildi. Maldivler'deki otellerle bedava tatil için iletişime geçtiği iddia edilen Merve Boluğur'un, beklediği olumlu yanıtı kimseden bulamadığı öğrenildi.

EVİNİN KİRASINI BİLE ÖDEYEMEDİ

İddialara göre; Serenay Sarıkaya'nın Maldivler'de bedava tatil yapmasının ardından Merve Boluğur, Çanakkale ve Bodrum'daki otellere mesaj atmaya başladı.


merve boluğur beyaz

Bedava tatil için ünlülüğünü ve sosyal medya platformu Instagram'daki 3 milyon takipçisini kullanan Boluğur, beklediği olumlu yanıtı kimseden bulamadı.

Evinin kirasını da ödeyemediği için ailesinin yanına yerleştiği öğrenilen Merve Boluğur'un bedava yaz tatili planı dönüş yapmayan otelciler sebebiyle planları suya düştü.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap