SON DAKİKA



Haber > Magazin > Merve Boluğur'dan yeni paylaşım

Merve Boluğur'dan yeni paylaşım

20 Şubat 2021 Cumartesi - 16:53




Müzik piyasasına gireceğini açıklayan oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya hesabından yaptığı dekolteli paylaşımla dikkat çekti.





Oyunculuk kariyerine ara vererek önce YouTuber’lığa soyunan sonrasında ise müzik sektörüne gireceğini açıklayan Merve Boluğur, son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor.

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Boluğur, yaptığı cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Derin göğüs dekolteli bir karesini paylaşan güzel oyuncunun, fotoğrafına sosyal medyada kısa sürede yorum ve beğeni yağdı.

“İLK GÜN FİLM İZLEMEZ, CİNSELLİK İSTER…”

Geçtiğimiz günlerde ünlü YouTuber Enes Batur’un kanalına konuk olan Boluğur, cinsellik ile ilgili söylediği sözlerle tepki çekmişti.

Boluğur katıldığı programda şu ifadeleri kullanmıştı: "İlk gün eve gelen erkek film izlemez, cinsellik ister. Erkek 1 aydan önce eve girmemeli. Cinsellik yaşamak isteyebilir bir erkek ama o da bunu isteyen kızla yapsın. Kız da bir izlenimi verir. Birinci günden film mi izleyeceğiz? Birinci günden film filan izleyemeyiz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap