SON DAKİKA



Haber > Magazin > Merve Boluğur’un hızına yetişilemiyor! Dün bir bugün iki derken...

Merve Boluğur’un hızına yetişilemiyor! Dün bir bugün iki derken...

14 Ocak 2021 Perşembe - 17:22




Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan, geçtiğimiz haftalarda YouTube kanalı açmasıyla gündem olan Merve Boluğur, son olarak şarkı çıkaracağını açıkladı. İlk parçasının bittiğini ve ikinci şarkı için hazırlıklara başladığını söyleyen Boluğur, sözlerinin de kendisine ait olduğunu belirtti.





Murat Dalkılıç ile olan evliliğini bitirmesinin ardından sessizliğe bürünen ve uzun zamandır herhangi bir projede yer almayan Merve Boluğur, geçtiğimiz haftalarda YouTube kanalı açarak dijital dünyaya adım attı. Çektiği videolarda kadın-erkek ilişkileri için tavsiyelerde bulunan Boluğur, daha sonra şarkıcı olacağını duyurarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

Merve Boluğur’un Hızına Yetişilemiyor! Dün Bir Bugün İki Derken Bombayı Patlattı

‘Sürprizimi açıklıyorum; yeni şarkım yolda’ açıklaması ile müzik sektörüne giriş yaptığını açıklayan oyuncu, bu müjdesi ile şaşırtırken son paylaşımıyla yine gündem oldu.

  Merve Boluğur’un Hızına Yetişilemiyor! Dün Bir Bugün İki Derken Bombayı Patlattı

 


İlk şarkısı ‘Frekans’ın klip çekimlerine hazırlandığını belirten Merve Boluğur, ikinci çalışması ‘Yara’ için heyecanlı olduğunu söyleyerek ve şarkının sözlerinin de kendisine ait olduğunu duyurdu.

Merve Boluğur’un Hızına Yetişilemiyor! Dün Bir Bugün İki Derken Bombayı Patlattı

Sosyal medya kullanıcıları ‘Hangi ara sözlerini yazdın da şimdi klip çekiyorsun?’ yorumunda bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap