SON DAKİKA



Haber > Magazin > Merve Boluğur maske taktı

Merve Boluğur maske taktı

03 Mart 2021 Çarşamba - 13:56




Merve Boluğur, corona virüs salgının başladığı günden beri maske takmamak için direniyordu. Daha önce 2 kez bu nedenle ceza yiyen Merve, inadından vazgeçti. Dün Nişantaşı'nda görüntülenen Boluğur'un maske takması dikkat çekti.





Merve Boluğur, dünya genelinde etkisini sürdüren corona virüs salgınına rağmen maske kullanmadığı için daha önce iki kez 900 TL'lik para cezasına çarptırılmıştı.

Ünlü oyuncu, neden maske takmadığı sorularına, "Mesafeleri olan bir insanım. Doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum" diye cevap vermişti.

Önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takılan Merve Boluğur'un, bu kez daha önce ihlal ettiği kurallara uyarak maskesiyle dolaşması dikkat çekti. 33 yaşındaki oyuncu, basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları, "Yürüyüşe çıktım, şu an konuşamam" diyerek yanıtsız bıraktı.

Daha önce de birçok kez kanunları takmayan, hem kendi hem de insanların canını hiçe sayan Merve Boluğur'un maske takması herkesi şaşırttı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap