SON DAKİKA



Haber > Magazin > Merve Boluğur inadından vazgeçti

Merve Boluğur inadından vazgeçti

17 Ağustos 2021 Salı - 10:24




Sürekli maskesiz görüntülenen ve para cezasına çarptırılan oyuncu Merve Boluğur, sonunda inadından vazgeçti. Artık maske takmaya başlayan ünlü isim, objektiflere yansıdı.





Sık sık maskesiz görüntülenen Merve Boluğur, "Sağlıklı bir şekilde yaşam sürüyorum, geçse bile benden sağlık geçer" sözleriyle şaşırtmıştı. Boluğur, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; ünlü oyuncu, daha önceki tepki çeken görüntülerinin aksine bu kez işi ciddiyete alıp, koronavirüs önlemleri kapsamında maskesiyle objektiflere yansıdı.

Uzun süredir ekranlarda olmamasına rağmen sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başaran Merve Boluğur, parmak arası terlikleri ve iddialı dekoltesiyle dikkat çekti.

İMAJ DEĞİŞİKLİĞİ

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Merve Boluğur sosyal medya pozları ve açıklamalarıyla adını unutturmuyor.

YouTube kanalına zaman ayıran ünlü oyuncu zaman zaman yaptığı açıklamalarla gündeme geliyor.

33 yaşındaki Merve Boluğur siyahlar içindeki pozlarıyla dikkat çekmişti. "Tatile giriş saçım" notuyla pozlarını paylaşan ünlü isim, imajını tazelemişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap