SON DAKİKA



Haber > Magazin > Melisa Aslı Pamuk şafak sayıyor

Melisa Aslı Pamuk şafak sayıyor

28 Haziran 2019 Cuma - 13:14




Melisa Aslı Pamuk, Çorum'da bedelli askerlik görevini yapan sevgilisi Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup'un dönmesini bekliyor.





Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup'la aşkı evlilik yolunda ilerleyen Melisa Aslı Pamuk, şafak saymaya başladı. Güzel oyuncu, bedelli askerlik için yaklaşık iki haftadır Çorum'da olan aşkının yolunu gözlüyor.

Geçtiğimiz günlerde aşkının ablasıyla Çeşme'de tatil yapan 2011 Miss Turkey Güzeli Pamuk, önceki gün de annesiyle Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Keyifli halleriyle dikkat çeken Pamuk, askerdeki aşkıyla ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı. Bombayı ise kızıyla objektiflere takılan Türkan Pamuk patlattı.

 


MELİSA ASLI PAMUK'UN ANNESİNDEN ONAY

Takvim'de yer alan habere göre; Türkan Hanım, askerdeki müstakbel damadının kızıyla yakında nikah masasına oturacağı iddiası hatırlatılınca "Kendi bilecekleri iş, bir şey diyemem" sözleriyle ilişkiye onay verdiğini kanıtladı.

Bunun üzerine devreye güzel oyuncu girdi. Pamuk, annesinin ilişkileri hakkında gazetecilere daha fazla detay vermemesi için Felemenkçe bir şeyler söyledi. Güzel oyuncunun annesini ikaz etmesi de dikkat çekti.

 

 


Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap