SON DAKİKA



Haber > Magazin > Melisa Aslı Pamuk, 10 yıllık ilişkisini bitirdi

Melisa Aslı Pamuk, 10 yıllık ilişkisini bitirdi

03 Nisan 2019 Çarşamba - 13:30




Çarpışma dizisiyle birlikte adını duyuran ve güzelliği ile dikkat çeken oyuncu Melisa Aslı Pamuk, 10 yıllık ilişkisini noktaladı. Melisa Pamuk, ayrılık acısından spor yaparak kurtulmaya çalışıyor.





2009 yılında Best Model of Turkey'de 'Gelecek Vaat Eden Model' unvanını alan ve şimdilerde Çarpışma dizisiyle birlikte adını duyuran Melisa Aslı Pamuk, dizisinin başlamasının ardından 10 yıllık ilişkisini de sona erdirdi.

Sevgilisinden ayrılan ve birlikte olduğu tüm fotoğraf karelerini sosyal medyadan kaldıran Pamuk, ayrılık acısından ise spor yaparak kurtuluyor.

AMUDA KALKTI

Her ayrılan kadın gibi kendisini spora veren Melisa Aslı Pamuk'un amuda kalktığı fotoğraf ise olay oldu.

Melisa Aslı Pamuk, 10 yıllık ilişkisini bitirdi

TESADÜFEN GELDİ, BİRİNCİ OLDU

Tatil için geldiği İstanbul'da tesadüfen Miss Turkey'e başvurması neticesinde 3 Haziran 2011 tarihinde yapılan Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması'nın birincisi olan, ardından da Türkiye'yi 2011 yılının eylül ayında Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde düzenlenen Miss Universe'te temsil eden Pamuk, şimdilerde hem modellik hem de oyunculuk yapıyor.

Melisa Aslı Pamuk, 10 yıllık ilişkisini bitirdi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap