SON DAKİKA



Haber > Magazin > Melis Sezen'den şoke eden itiraf!

Melis Sezen'den şoke eden itiraf!

25 Haziran 2021 Cuma - 12:21




İbrahim Selim’in programına konuk olan Melis Sezen, başından geçen ilginç buluşma hikâyesini anlattı: “Zengin biriydi. İlk buluşmada ‘Şu site var biliyor musun, işte o bizim’ diye konuşunca oradan kaçtım!”





KANAL D’nin geçtiğimiz sezona damga vuran dizisi “Sadakatsiz”in başrol oyuncularından Melis Sezen, YouTube’da yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece” programına konuk oldu.

Hakkında merak edilenleri anlatan genç oyuncu, “Flörtün ilk buluşmada ne yaparsa ‘Arkadaşıma araba çarpmış, hastaneye gitmeliyim’ deyip kaçarsın?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

Eski sevgilisinden açık bir yara olarak bahsedenler vardır ya, kaçmam ama bir anda değişir her şey. Ve o an biter. Bir de başıma şöyle bir şey geldi; malvarlığı yüksek zengin biriydi. Bana dedi ki; ‘Şu site var biliyor musun?’ ‘Evet, biliyorum’ dedim. ‘İşte o bizim. Karşıda da şu site var, o da bizim’ falan dedi. Oradan kaçtım.

ÇOK ROMANTİK BİR TANIŞMAMIZ OLMUŞTU! 

Melis Sezen, İbrahim Selim’in “O buluşmaya neden gittin ki?” sorusu üzerine de şöyle dedi:

Öyle olduğunu bilmiyordum. Tanışmamız çok romantikti. Havaalanında tanıştık. Filmlerdeki gibi alakasız bir tesadüf. Romantik bir hikâyeymiş gibi geldi. Bir yemeğe çıkayım, bakayım nasıl biriymiş dedim, sonra kaçtım.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap