SON DAKİKA



Haber > Magazin > Melis Sezen'den derin bacak dekoltesi

Melis Sezen'den derin bacak dekoltesi

06 Ocak 2022 Perşembe - 12:24




Sadakatsiz isimli dizide ‘Derin Güçlü’ karakterine hayat veren Melis Sezen bu hafta yayınlanacak olan ‘Maske Kimsin Sen?' isimli yarışmada jüri koltuğunda yer alacak. Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin güzel oyuncusu Melis Sezen, jüri üyesi olacağı ‘Maske Kimsin Sen’ yarışması için derin yırtmaçlı bir elbise tercih etti. Melis Sezen bu tarzını Instagram sayfasından sevenlerinin beğenisine sundu.





Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan Melis Sezen Tansel Öngel’in sunucu olduğu 'Maske Kimsin Sen?' isimli programda da jüri olarak bu hafta yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta jüri üyesi olarak koltukta oturan Eda Ece’nin yerine bu hafta Melis Sezen geliyor.

Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan Melis Sezen paylaştığı fotoğrafına ise şu yorumu düştü, “Cumartesi-Pazar yine art arda iki bölümle birlikteyiz!”

Melis Sezen'in yaptığı bu paylaşım takipçileri tarafından kısa sürede binlerce beğeni topladı.

İddialı seçimler yaparak son günlerde gündeme gelen Melis Sezen'in programın ilk bölümünde giydiği ceket 25 590 TL iken pantolon fiyatı ise 10 000 TL.
 
Geçtiğimiz ay düzenlenen sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Töreni'ne ünlü oyuncu Melis Sezen, hem kıyafetiyle hem de ödül aldığı sırada yaptığı konuşmayla damga vurmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap