SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mehmet Dinçerler'in fenomene yorumu gündem oldu!

Mehmet Dinçerler'in fenomene yorumu gündem oldu!

18 Mart 2023 Cumartesi - 12:49




Şarkıcı Hadise ile sürpriz evliliği sadece beş ay süren Mehmet Dinçerler, sosyal medya hamlesi ile magazin gündemine geldi. Eski eşi Hadise'nin arkadaşı olan fenomenin fotoğrafına yazdığı yorum dikkat çeken 34 yaşındaki iş insanı, ifşa olduktan kısa süre sonra yorumu sildi.





Hadise ile Mehmet Dinçerler, 30 Nisan 2022 tarihinde Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen bir törenle sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu. Çok konuşulan aşkları kısa süren ikili, 30 Eylül'de Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşmayla tek celsede boşanmıştı.

Sürpriz evliliği öncesi oyuncu Hande Erçel ve bazı ünlü isimlerle anılan Mehmet Dinçerler, son hamlesiyle adından söz ettirmeyi başardı.
 

ESKİ EŞİNİN ARKADAŞINA YORUM

Boşandıktan sonra sosyal medya hesabını daha aktif şekilde kullanan yakışıklı iş insanı, eski eşi Hadise'nin arkadaşı olduğu bilinen fenomen ve işletmeci Ala Tokel'e yaptığı yorumla dikkat çekti.
 

"İLK FOTO ÇOK HOŞ"


Instagram hesabından bir kare paylaşan Ala Tokel, Dinçerler'in işletmecisi olduğu tatlı dükkanında poz verdi. "İlk foto çok hoş" mesajını yazan Mehmet Dinçerler ise fark edilince hemen geri adım attı.
 

Mehmet Dinçerler'in fark edilmesi üzerine kısa süre sonra sildiği yorum takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap