SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mehmet Ali o ismi sildi

Mehmet Ali o ismi sildi

01 Temmuz 2021 Perşembe - 09:22




Mehmet Ali Erbil ve Seda Sayan arasında kopan fırtınanın fitilini ateşleyen Tolga Yüce'nin son açıklamaları Mehmet Ali Erbil'i kızdırdı. Erbil, "Tolga Yüce diye birini tanımıyorum" dedi.





Mehmet Ali Erbil ve Seda Sayan arasında yüksek gerilim hattı oluşmasına neden sosyal medya paylaşımını yapan Tolga Yüce'nin son açıklamaları Mehmet Ali Erbil'i kızdırdı.

Erbil'in birlikte yan yana fotoğraf çektirdiği ve manevi oğlu olarak bilinen Tolga Yüce'nin olayla ilgili son açıklamalarında Erbil'i hedef alması ünlü şovmenin hayal kırıklığına uğramasına neden oldu. Erbil, "Öyle birini tanımıyorum" diyerek Tolga Yüce'yi defterden sildi.

Mehmet Ali Erbil'in Bebek'te bir mekan çıkışı yaptığı bu açıklama sonrası ise gözler Tolga Yüce'ye çevrildi.

TOLGA YÜCE NE DEMİŞTİ?

Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan arasındaki gerilimin ilk durağı olan Mali'nin manevi oğlum dediği Tolga Yüce, bu olayın perde arkasını sadece ve sadece Magazin Burada kameralarına anlattı. Ünlü oyuncu yaptığı paylaşımları Mehmet Ali Erbil'in yapmasının istediğini ve o yüzden yaptığını dile getirirken Mehmet Ali Erbil'in kendisinden faydalandığını ifade etti.

"MEHMET ALİ YAPTIRDI"

Tolga Yüce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "O ifadeleri bana Mehmet Ali Erbil yazdırdı ve söz konusu paylaşımı yaptırdı. Ben yazıların hedefinde Seda Sayan olduğunu bilmiyordum. Mehmet Ali beni ortada bıraktı. Eğer bu konuya beni dahil ederse her şeyi açıklarım. Elimde ses kayıtları her şey mevcut. Ben paylaşımı Mehmet Ali'nin bilgisi dahilinde ve onun onayını alarak yaptım" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap