SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mehmet Ali Erbil: Maalesef kullanıldık

Mehmet Ali Erbil: Maalesef kullanıldık

14 Mayıs 2021 Cuma - 12:02




Bir dönem büyük aşk yaşayıp evliliğin eşiğinden döndüğü oyuncu ve eski manken Nefise Karatay (45) hakkında flaş itirafı ile gündem olan şovmen Mehmet Ali Erbil'den (64) yeni açıklama geldi. Mehmet Ali Erbil, Nefise Karatay ile çekildiği çıplak fotoğraflarla ilgili konuştu.





Mehmet Ali Erbil'in hafta başında yaptığı açıklamalar büyük yankı uyandırdı. Ünlü şovmenin geçmişe yönelik pişmanlığı, magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu açıklamalarından dolayı Erbil'i takdir edenler kadar eleştirenler de oldu.

Günaydın'dan'dan Tuba Kalçık'a bir açıklama daha yapan Erbil, Nefise Karatay'la çektirdiği fotoğraflarına dair pişmanlığını anlatan sözlerine açıklık getirdi. Daha önce yayınlanan söyleşide çok samimi duygularını dile getirdiğini belirten 
Nefise ile ilgili açıklamam yıllardır içimde kalan vicdan azabımdı. Bunu da samimiyetle dile getirdim. Fotoğrafların yayınlandığı o derginin editörü benim arkadaşımdı... Dergi daha fazla satsın diye ben ve Nefise maalesef kullanıldık. Onun pişmanlığını da anlattım sizinle yaptığımız röportajda.

Mehmet Ali Erbil, Karatay ile çok konuşulan fotoğrafları için, "İçimde art niyet olmadan sadece içimdekileri paylaştım. Sizin aracılığınızla bunu tekrar belirtmek isterim" açıklamasını yaptı. Ünlü şovmen, "Hastanede olduğunuz dönemde Nefise Karatay sizi aradı mı?" sorusuna, "Nefise çok hayırlı bir insandır. Beni değil de kızım Sezin'i aramış, onunla konuşmuş. O vefalıdır, Allah onu hep mutlu etsin" yanıtını vermişti.

Erbil, "Ben o fotoğrafları Nefise ile evleneceğim diye çektirmiştim. Evlenmeyeceğimizi hiç düşünmemiştim ki. Zaten evlenmeyi düşünmediğim bir kadını öyle göstermeyi asla istemem. Büyük hataydı o fotoğrafları çektirmek" demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap