SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mehmet Ali Erbil, Hababam Sınıfı filmiyle setlere geri döndü

Mehmet Ali Erbil, Hababam Sınıfı filmiyle setlere geri döndü

25 Ekim 2019 Cuma - 16:55




Kaçış Sendromu rahatsızlığından dolayı 235 gün yoğun bakımda yatan Mehmet Ali Erbil, sosyal medya hesabından aylar sonra setlere geri döndüğünü duyurdu






Evinin banyosunda düşen ve sakatlanarak hastaneye kaldırılan komedyen Mehmet Ali Erbil, Kaçış Sendromunun nüksetmesiyle 235 gün yoğun bakımda kaldı. Şimdilerde yürümekte güçlük çeken Mali, özlediği setlere geri döndü.



MALİ SETLERE GERİ DÖNDÜ

Geçtiğimiz günlerde zayıflamış görüntüsüyle hayranlarını korkutan Mehmet Ali Erbil'den sevindiren haber geldi. Haftalar önce katıldığı 2. Sayfa programında setlere geri döneceğinin müjdesini veren Erbil, Hababam Sınıfı filminin kadrosuna dahil oldu. Abisi ve yakın arkadaşlarıyla kamera karşısına geçen Erbil, bu anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Mehmet Ali Erbil'in keyifli halleri ise sevenlerini mutlu etti.



EVDEKİ GÖRÜNTÜSÜYLE KORKUTMUŞTU

Şarkıcı Banu Palak, geçtiğimiz akşam Kaçış Sendromu rahatsızlığı nedeniyle her ay serum almak için hastaneye giden Mehmet Ali Erbil'i ziyaret etmişti. Parlak'ın paylaştığı videolarda Erbil'in zayıflaması herkesi korkutmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap