SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mehmet Ali Erbil: 16 şişe serum alıyorum

Mehmet Ali Erbil: 16 şişe serum alıyorum

23 Mart 2021 Salı - 13:46




Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gün rutin tedavisi için hastaneye yattı. Bu sırada canlı yayın yaparak, takipçilerinin sorularını yanıtlayan Erbil, "Koronavirüs testi yaptırdım yine. Yaptırmadan tedaviye başlamıyorlar. Dün öğlen saatlerinde geldim. 16 şişe serum alıyorum" dedi





Uzun yıllardır kaçış sendromu ile mücadele eden Mehmet Ali Erbil, rutin tedavisi için hastaneye yattı. Tedavisi sırasında canlı yayın açan Erbil, takipçilerinin sorularını yanıtladı.

"Ben yine hastanedeyim. Çok tanıdık bir ortam. Korona testi yaptırdım yine. Yaptırmadan tedaviye başlamıyorlar" diyen Erbil, "Dün öğlen saatlerinde geldim. 16 şişe serum alıyorum. Tam 20 yıldır... Kiloya göre, 77 kiloyum. Bütün hayır dualarınıza teşekkür ediyorum. Zaten sayenizde iyileştim" dedi. Erbil'in açıklamalarının devamı şöyle:

"Gece az uyudum. Bizdeki sağlık hizmeti hiçbir yerde yok. Benim bu klasik hastalığım var ya, Amerika'da atak geldi. Hemen acile gittik. Bekletiyorlar... Onlar beni içeri alana kadar benim atak geçti."

"Tüm sağlıkçılarımıza buradan şükranlarımı sunuyorum. Başta benim profesör ablam olmak üzere... Benden küçük ama saygıdan abla diyorum."

"ANNEMİ HASTANEYE MEHMET ALİ GÖTÜRMÜŞ" 

"Annem bana hamileyken, sancısı tutuyor ve onu hastaneye Mehmet Ali götürüyor. Hastanede ben doğuyorum ve babam adımı Mehmet Ali koyuyor. Bizim Fenerbahçeli olmama gibi bir şansımız yok...""Annem bana hamileyken, sancısı tutuyor ve onu hastaneye Mehmet Ali götürüyor. Hastanede ben doğuyorum ve babam adımı Mehmet Ali koyuyor. Bizim Fenerbahçeli olmama gibi bir şansımız yok..."

"ERKEKLERE PRİM VEREMEM" 

Erbil, canlı yayına katılmak için istek gönderen erkek takipçilerini reddetti. "Şiddet olaylarının arttığı bir ülkede erkeklere prim veremem. Kusura bakmayın. Ben erkeklerin haberlerinin çıkmasından bile taraf değil. Koltukları kabarıyor, prim yapıyor caniler."

"TELEVİZYONA DÖNECEĞİM" 

Sağlık sorunları nedeniyle ekranlara ara veren Erbil bir de müjde verdi: "Kendimi biraz daha iyi hissedersem, televizyon programlarına başlayacağım galiba bakalım..."

Son günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla keyfi yerinde olduğu görülen ünlü şovmen, küçük kızı Yasmin ve oğlu Ali Sadi ile verdiği pozu yayınladı.Evinde geçirdiği kazanın ardından uzun süredir tedavi gören ve sağlığı giderek iyileşen Mehmet Ali Erbil, sıkıntılı günlerini geride bıraktı.

BABASINA BENZERLİĞİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Gözlerden uzak büyüyen Ali Sadi'ye 'Hık demiş babasının burnundan düşmüş' gibi yorumlar yapıldı.

"ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM" 

Önceki gün de kızı Yasmin, eski eşi Nergis Kumbasar ve Arto ile Arnavutköy'de bir balıkçı çıkışında görüntülenen Mali, “Çok uzun zamandır ilk kez dışarı çıkıyorum. Yanımda sevdiklerim ve dostlarım vardı. Çok zor günler geçirdim. Allah'a çok şükür iyiyim” demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap