SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mazhar Alanson'dan tepkilere cevap geldi

Mazhar Alanson'dan tepkilere cevap geldi

11 Nisan 2024 Perşembe - 13:22




Özkan Uğur‘un vefatının ardından MFÖ ilk konserini geçtiğimiz mart ayında vermişti. Konserinden ardından merhum sanatçı Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur'un, "Ben de bilmiyordum, medyadan öğrendim. 'Büyük cesaret' dedim, bravo yani" şeklindeki sözleri ile sitem etmişti. Önceki gün Tarabya’da kameralara yansıyan Mazhar Alanson’dan yanıt geldi.





Mazhar Alanson ve Fuat Güner, 53 yıllık arkadaşları Özkan Uğur’u 8 Temmuz 2023’te lenf kanseri nedeniyle kaybetmelerinin ardından geçtiğimiz mart ayında Bostancı Gösteri Merkezi’nde ilk konserlerini vermişti.

Konserin ardından Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur'un, "Ben de bilmiyordum, medyadan öğrendim. 'Büyük cesaret' dedim, bravo yani" şeklindeki sözleri basına yansımıştı.

Mazhar Alanson, önceki gün akşam saatlerinde Tarabya'daki bir balıkçıdaydı.




Gazetecilerin sorularına yanıt veren Alanson, geçen yıl vefat eden MFÖ grubu üyesi Özkan Uğur'dan da bahsetti.

Alanson, "Gün içerisinde Özkan'ı kaç kere hatırladığımı tahmin edemezsiniz. Geçmedi, geçmeyecek de. Özkan çok neşeli, bülbül gibi bir insandı. Acısı taze. Yokluğu hâlâ bizi zorluyor" dedi.




ACI HABERİ SAĞLIK BAKANI DUYURDU 

Bu arada Alanson, geçtiğimiz haftalarda verdiği konser sonrası Uğur'un eşi Aysun Aslan'ın, "Konserden haberimiz yoktu" iddiasına da açıklık getirdi.

Alanson, "Bir yanlış anlaşılma var. Erken vermedik biz konseri aslında. Biz bu konseri Özkan'ı anmak amacıyla yaptık. İddia edilen açıklama sonrası Aysun Hanım'ın kendisiyle de görüştük, böyle bir cümle kurmadığını söyledi" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap