SON DAKİKA



Haber > Magazin > MasterChef'te ilk finalist belli oldu! Finale Serhat mı, Emir mi kalacak?

MasterChef'te ilk finalist belli oldu! Finale Serhat mı, Emir mi kalacak?

29 Aralık 2020 Salı - 09:37




Final haftasına giren MasterChef Türkiye'de ilk finalist belli oldu. Final haftasında Barbaros, Emir ve Serhat'ın kıyasıya yarışırken dün akşam ipi göğüsleyen isim Barbaros oldu.





TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye 2020’de sona gelindi. MasterChef'e Özgül dördüncü olarak veda ederken final haftasına kalan yarışmacılar ise Emir, Serhat ve Barbaros olmuştu. MasterChef'in 28 Aralık Pazartesi günü ekrana gelen son bölümünde, üçlü final mücadelesinde Emir, Serhat ve Barbaros karşı karşıya geldi. Üç yarışmacı, zeytinyağlı konseptine uygun üç yemek yaparak ilk finalist olmaya çalıştı.

ZEYTİNYAĞLI MENÜSÜYLE YARIŞTILAR

MasterChef son bölümde Barbaros, Emir ve Serhat'tan zeytinyağlı konseptine uygun olarak bir adet başlangıç, bir adet ana yemek ve bir adet tatlı yapmaları istendi. Yarışmacılar, süre sonunda final haftasının ilk yemeğini tamamladı ve şeflerin beğenisine sundu.

MasterChef ne zaman bitecek? MasterChef Türkiye 2020 büyük finali ne zaman? İşte final tarihi
MasterChef final haftası ilk günü ilk yemeğinde yarışmacıların yemeklerini değerlendiren şefler puanlarını verdi. İlk oyun sonunda Serhat 23, Barbaros 19, Emir 20 puan aldı.

 ANA YEMEKTE KİM BİRİNCİ OLDU ?


MasterChef Türkiye son bölümde, günün ikinci yemeğinde zeytinyağı konseptine uygun olarak ana yemek yapıldı. Bu yemek için verilen süre yine bir saat idi. Yapılan yemeklerin tadımı sırasında Serhat'ın tabağında kılçık çıkması ile bir talihsizlik yaşandı. Diğer yandan Barbaros'un yemeğini tadımını yapan Mehmet Şef kaşık attı ve bu zamana kadar verdiği en yüksek puanı yani 9 puan verdi. Oyun sonunda ise Serhat'ın puanı 39, Barbaros'un puanı 45 ve Emir'in puanı 39'a yükseldi.
 MASTERCHEF’TE İLK FİNALİST KİM OLDU?

MasterChef'te son bölümde yarışmacılar tatlı yaparak şeflerin karşısına çıktı. Şeflerin puanları sonucunda toplamda 71 puana ulaşan Barbaros, MasterChef 2020'nin ilk finalisti oldu. Günün sonunda Serhat 61, Emir ise 65 puan topladı.

MasterChef'in yeni bölümünde Serhat ve Emir arasında yeni bir mücadele yaşanacak ve kazanan isim ikinci finalist olacak.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap