SON DAKİKA



Haber > Magazin > MasterChef Gülşah bambaşka biri haline geldi son hali

MasterChef Gülşah bambaşka biri haline geldi son hali

06 Mart 2021 Cumartesi - 14:10




TV8'in geçtiğimiz sezon yayımlanan MasterChef Türkiye yarışmacısı Gülşah Suna, inanılmaz değişti. Son halini görenler şaşırdı.





Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeleri olduğu MasterChef Türkiye yarışması geçtiğimiz yılın en çok izlenen yapımlarından biri oldu. 

Birbirinden eğlenceli yarışmacıları da epey dikkat çekti. MasterChef Türkiye'nin ilk 16'sına kalan Gülşah Suna da sempatik ve saf haliyle unutulmaz yarışmacılardan biri oldu.

Yarışmada finale çok yaklaşan Emir ile kapıştıktan sonra elenen ve Emir'in tepki almasına neden olan Gülşah Suna, son haliyle ise görenleri şaşırttı.
312Tv8 ekranlarında yayımlanan lezzet yarışması MasterChef Türkiye'nin yıldızlarından Gülşah'ı görenler tanıyamadı.

Sempatik haliyle dikkat çeken ismi Gülşah'ın son hali sosyal medyada gündem oldu.

Herkes MasterChef Gülşah'ın son halinin çok güzel olduğunu söylemeden geçemedi.

Gülşah Suna: 10 Ekim 1992’de doğan Gülşah Suna, Üsküdar’da dünyaya gelmiştir. Terazi burcu olduğunu söyleyen Gülşah Suna, tek çocuktur.

İlkokul eğitimine Hezarfen Ahmet Çelebi’de başlayıp ailesinin işi nedeniyle Kartal/Uğurmumcu’ya taşınan Gülşah, üniversite eğitimini ise Kocaeli Üniversitesi’nde MYO Atçılık ve Antrenörlüğü üzerine almış.

Üniversiteden mezun olduktan sonra Türkiye’de belli hipodromlarda antrenörlük yapmasının ardından Pegasus Havayolları’nda 4 yıl yer işletme hostesi olarak çalışmıştır.

MasterChef’e başvurduğunda işsizlik sürecinde olduğunu söyleyen Gülşah, programa kabul edildikten sonra iş aramayı bırakıp programa hazırlandığını ifade ederken; profesyonel olarak herhangi bir aşçılık tecrübesi olmadığının altını çizmektedir.

Hobi olarak arkadaşlarına ve ailesine yemek yaptığını; ailesi hep çalıştığı için ilkokuldan bu yana mutfağa girmek zorunda kaldığını belirten Gülşah Suna, mutfak aşkını içinde taşıdığını; at binmeyi, seyahat etmeyi, alışveriş yapmayı, film izlemeyi çok sevdiğini söylemek ile birikte, yüksek ses ile ciddi kavgaların en büyük fobisi olduğunu belirtmektedir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap