SON DAKİKA



Haber > Magazin > Masterchef All Star'a veda eden isim belli oldu!

Masterchef All Star'a veda eden isim belli oldu!

04 Aralık 2023 Pazartesi - 11:47




MasterChef All Star'ın 3 Aralık tarihli 168. bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Büyük finale kalabilmek ve sezonun şampiyonu olabilmek için mücadele eden MasterChef yarışmacılar, ilk turda ayva ve pembe tane biber ile yaratıcı yemekler yapmaya çalıştı. Şeflerin puanlama sistemine geçtiği yarışmada ilk etapta Esra 20 puanla birinci olurken, gecenin finaline Eren ile Tolga kaldı.





MasterChef'ten elenen isim heyecan dolu gecede belirlendi. Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışmada bir eleme günü daha geldi çattı. Bu hafta MasterChef'te eleme adayı olan Esra, Dilara, Tolga ve Eren ikili turda yarışmada kalmak için kıyasıya mücadele verdi. Yaratıcı yemek turu etabının sonunda en lezzetli ve güzel yaratıcı tabakları hazırlayan Esra 20 puan, Tolga 19 puan, Dilara ve Eren 18 puan aldı. Final turunda ise şefler bu kez yarışmacılardan uskumru dolması hazırlamalarını istedi. Gecenin sonunda en düşük puanı alarak 11. haftada elenen isim Tolga oldu. İşte, MasterChef kim elendi? sorusunun yanıtı hakkında ayrıntılı bilgiler.

MASTERCHEF'TE İLK TURDA KİMLER KAZANDI?
Puanlama sistemine geçen MasterChef All Star'da potaya yer alan isimler bu hafta, Eren, Esra, Tolga ve Dilara oldu. Şefler ilk turda potaya giren 4 yarışmacıdan ayva ve pembe tane biber ile yaratıcı tabaklar hazırlamalarını istedi. Yaratıcılık turunda şefler 45 dakika süre verdi.

Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in verdikleri süre sonunda yarışmacılar oldukça farklı yemekler ortaya çıkardı. Jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonrası Esra 20 puan, Tolga 19 puan, Dilara ve Eren 18 puan aldı.

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

4 yarışmacı ikinci etapta bu kez Somer Şef'in uskumru dolması hazırlamak için önlük giydi. Somer Şef yemeğin ince detaylarını anlatarak kılçık çıkarma tekniğini yarışmacılara gösterdi. şefler bu turda yarışmacılara tam 45 dakika süre verdi.

Heyecanlı ve gergin geçen turun sonunda sürenin bitmesiyle birlikte yarışmacılar tabaklarını şeflere sundu. Tadım yapan şefler puanlarını verdi. Şeflerin verdiği puanlara göre Esra ve Dilara 38 puana çıktı. Eren 39 puan alırken, Tolga 36 puanda kaldı. Bu sonuçla MasterChef All Star'dan elenen yarışmacı Tolga oldu.

DUYGUSAL VEDA
11. haftada elenen Tolga son kez duygularını dile getirerek şunları söyledi;

"Geçen senenin başından beri aslında planım vardı, bir anda yapamayacağımı biliyordum. All Star'ın olması kendi senemin üzerine aslında benim için biraz şans oldu. Küçük bir marka oluşturmaya çalışıyordum ben gıda üzerine. Yarışma devam ederken ilk adımları attım isim tescili gibi. Yakın zamanda da ilk dükkanımı Eren'e komşu çok yakın bir yerde açacağım. Kadıköy'e geliyorum. Geçen hafta sonu anlaşmıştım. Belki de benim için böyle olması daha iyidir. Üzerine katarak gideceğim o markanın. Bunlarla uğraşacağım; sorumluluklarım var. Sakin bir hayatla yoluma devam etmek istiyorum. Umarım gıda sektöründe de başarılı olurum.

Son iki senedir zaten buradaydım, sizin de emeklerinize ekibe teşekkür ederim. Keyifliydi, umarım tekrar karşılaşırız." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap