SON DAKİKA



Haber > Magazin > MasterChef All Star’da Serhat Doğramacı neden yok?

MasterChef All Star’da Serhat Doğramacı neden yok?

25 Eylül 2023 Pazartesi - 11:31




MasterChef All Star nihayet şampiyonlarına kavuşuyor. Tv8 ekranlarında yayınlanan ve birbirinden yetenekli yarışmacıları ev sahipliği yapan MasterChef'te geçmiş yılların şampiyonları da mücadeleye dahil oluyor. “MasterChef Serhat neden yok?” sorusu da geçmiş dönemde yarışan ve şampiyon olan fakat All Star'a katılmayan yarışmacı ile ilgili araştırma yapan izleyiciler tarafından merak ediliyor.





MasterChef All Star’ın 24 Eylül Pazar akşamı oynanan eleme oyununun ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Uzun bir süredir merak edilen “MasterChef şampiyonları ne zaman gelecek?” sorusu yanıt buldu. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında şampiyonların olduğu göze çarpıyor. Peki, MasterChef Serhat yarışacak mı, neden yok?

İşte cevabı…

MASTERCHEF ALL STAR SERHAT DOĞRAMACI NEDEN YOK?

MasterChef Serhat Doğramacı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

"MasterChef All Star'a katılmıyorum. Benim yolum uzun, MasterChef bana çok şey kattı, beni tanımanızı sağladı. Ama benim aynı şeyi tekrarlamak gibi bir niyetim hiçir zaman olmadı. Yarışmanın ikinci haftasında yapımcımıza da söylemiştim. Ben bu yarışmayı kazanırım ama MasterChef All Star'a katılmak istemiyorum demiştim. O da gülerek sen önce bir kazan da sonrasına bakarız demişti. Benim kararım hiçbir zaman değişmedi. MasterChef All Star'a katılmayacağım. Bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar, şeflere de kolaylıklar diliyorum." sözleriyle yarışmaya katılmayacağını üzerine basarak vurguladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap