SON DAKİKA



Haber > Magazin > Magazincileri şaşırtan sözler

Magazincileri şaşırtan sözler

17 Şubat 2020 Pazartesi - 14:05




Kenan Doğulu'yla yeni bir kriz yaşadıkları iddiası geçen hafta magazin gündemine bomba gibi düşen Beren Saat, eşiyle ilgili sorulan sorulara verdiği tepkiyle dikkat çekti. Yurt Gazetesi





Kenan Doğulu, "50 bin kere söyledim. Yok öyle bir kriz. Gülerek haberleri takip ediyoruz" ifadelerinde bulunup çıkan 'kriz' haberlerine isyan ederken muhabirler aynı soruyu Beren Saat'e yöneltti. Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının haberine göre Beren Saat, "Lütfen arkadaşlar" diyerek soruları geçiştirmeye çalışırken, bir muhabirin "Kenan Bey Ankara'ya gidiyormuş?" sorusuna adeta bunu muhabirden duymuşcasına "Öyleymiş" yanıtını verdi.

14 Şubat için plan yaptıklarını söyleyen eşi Kenan Doğulu sorulunca ise Saat ilginç bir ifadeyle "Evet. Yemeğe gideceğiz" şeklinde konuştu. "Sizi burada tek başınıza görünce şaşırdık" yorumu üzerine Saat gerilerek "Ben de sizi burada gördüğüme şaşırdım" yanıtını verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap