SON DAKİKA



Haber > Magazin > Madonna'nın bir gözü toprağa bakıyor

Madonna'nın bir gözü toprağa bakıyor

13 Haziran 2020 Cumartesi - 14:06




1997 Türkiye Güzeli, manken-sunucu Çağla Şıkel katıldığı bir TV programında çarpıcı açıklamalar yaptı.





Çağla Şıkel'in açıklamalarından satır başları:
‘Çok güzelim, yarışmaya gireyim’ diye düşüncem olmadı. Ben birinci olmuştum, Burcu Esmersoy ise dördüncü. Ama kendimize güvenmeyen kızlardık.
Kime, neye göre güzelim ya da kötüyüm? Kendimi güzellik konusunda eleştirmeyeli 20 sene oldu! Aştım artık. 

İnsanların kilosuyla, kaburgasıyla, gıdığıyla, belindeki yağlarıyla uğraşmak inanılmaz büyüklükte hastalıklı bir takıntı.
Emziren bir kadın gördüğümde tüylerim diken diken oluyor, tekrar çocuk sahibi olmak istiyorum. 

Benimle ‘tahta göğüslü’ diye dalga geçiyorlardı. Modellik için yaptırdım. Ama rahmetli babama söyleyemedim, hep gizledim.
Hayatımda bir kez düştüm. O da babamı kaybettiğimde. Sonra hayatımdaki en büyük kalkışı yaptım. 

Emre ile ilişkime çok özen gösteriyorum. Sevgi ve saygımı eksik etmiyorum. Çok iyi bir baba. Çocuklarımızın mutluğu için daha mutlu bir anne lazımdı, bu yüzden ayrıldık. 

Tabii ki birileriyle tanışıyoruz, ama çok deli aşık olmadan ilişki yaşamam. Gelirse de kapım açık. Boşandıktan sonra dediğim gibi bir aşk yaşamadım.
Çocuklarım ‘Anne evlensene’ dediler, ama bence bunun ne demek olduğunu bilmiyor olabilirler.

Ben gözümün içindeki pırıltı gitmesin istiyorum. Ben içimdeki eğlenceli, hafif yaramaz bir kız var içimde, o kızın kaybetmemek için her şeyi yapıyorum. Onu besliyorum, onu parka götürüyorum, tramboline çıkarıyorum… İçimde yaşattığım çocuk sayesinde, gözlerimin 18 gibi baktığını düşünüyorum. Mesela Madonna kaç yaşında bilmiyorum, cildi inanılmaz pürüzsüz müthiş görünüyor, ama gözü toprağa bakıyor. Gözünün feri gitmiş kadının. Önemli olan içimizi diri tutalım.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap