SON DAKİKA



Haber > Magazin > Madonna’dan saldırı paylaşımı!

Madonna’dan saldırı paylaşımı!

29 Haziran 2016 Çarşamba - 10:49




Ünlü şarkıcı Madonna İstanbul Atatürk Havalimanın'da gerçekleşen hain terör saldırısını kınadı. Madonna T Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna'da İstanbul Ata





Ünlü şarkıcı Madonna İstanbul Atatürk Havalimanın'da gerçekleşen hain terör saldırısını kınadı. Madonna T Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna'da İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen saldırıyı kınadığını sosyal medya üzerinden yayınladığı mesaj ile bildirdi. Madonna, yaptığı paylaşıma yakın arkadaş oldukları bilinen ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş'ı etiketleyerek İstanbul için dua istedi.

Dünya starı Madonna Instagram hesabından yaptığı paylaşıma "Pray For Istanbul Pray For Turkey . Why's It So Hard To Love One Another? (İstanbul için dua edin, Türkiye için dua edin, birbirinizi sevmek niçin bu kadar zor) " açıklamasını ekledi. Madonna'ya Türk takipçilerinden teşekkür mesajları yağdı.Türkiye için dua istedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap