SON DAKİKA



Haber > Magazin > Lüks aracına neden el konuldu?

Lüks aracına neden el konuldu?

27 Haziran 2021 Pazar - 11:36




Ünlü iş insanı Sadettin Saran, evini kiralayan ancak ödeme yapmayan eski dostu Sinan Akçıl’la icralık oldu.





Sinan Akçıl'ın lüks araç merakı herkes tarafından bilinen bir gerçek...

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Sadettin Saran ve Sinan Akçıl’ın arası kira yüzünden bozuldu.

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Maslak’taki evini Sinan Akçıl-Burcu Kıratlı çiftine kiraya verdi. Ancak iddiaya göre Akçıl bir yıl boyunca Saran’a kira ödemedi. Ünlü şarkıcı daha sonra kirasını ödemediği evden taşındı. Bunun üzerine Saran, Akçıl’a ödemesi gereken kira miktarını tebliğ yoluyla gönderdi. Ancak söylentilere göre ünlü şarkıcı bu tebliği de dikkate almadı. Saran da bu kez icra yolunu seçti. Ödemediği kiralar yüzünden Akçıl’ın son model lüks marka aracına el konuldu.

Bir dönem inişli çıkışlı evlilikleriyle dillerden düşmeyen Sinan Akçıl- Burcu Kıratlı çifti, evlerinin kirasıyla da konuşuluyor. Çiftin şimdi rezidansları için ödedikleri para duyanları şaşkına çeviriyor. 2018 yılında sürpriz bir şekilde Amsterdam’da dünyaevine giren Sinan Akçıl- Burcu Kıratlı çifti, ne yazık ki evliliklerini sürdüremeyerek 9 ay sonra boşanmıştı.

Boşanmalarına rağmen birbirlerinin hayatından çıkamayan çift bu kararı bir kere daha gözden geçirerek, bu yıl 14 şubatta tekrar nikah masasına oturmuştu.

GECİKMELİ BALAYI

İkinci evliliklerinden sonra balayına çıkamayan çift, 17 günlük tam kapanma dönemini değerlendirdi. Covid geçirmelerinin üzerine kendilerini şımartmak isteyen çift, rotayı güneye çevirdi. Sinan Akçıl eşine güzel bir sürpriz yaparak Antalya’da oldukça lüks bir otelin balayı villasını kiralamıştı. 


KİRA FİYATI DUDAK UÇUKLATIYOR 

Akçıl’ın sürprizleri bununla da bitmemişti.. İkinci evliliklerinden sonra çocukça inatlaşmaları bıraktıklarını ve birlikte güzel vakit geçirdiklerini söyleyen çift, sonrasında günlerde yeni evlerine taşındı. Bekar evlerini kapatan ikili Saadettin Saran'ın sahibi olduğu boğaz manzaralı aylık kirası 95 bin TL olan bir rezidansı kiraladı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap